Pastwie się nad Kimś !
Ktoś pastwi się nade mną !
Czy to jest sadyzm ?
Czy tylko jest to coś o czym się nie mówi,
Nie pisze,
Nie nadaje programów w TV ?
A może to jednak Sadyzm?
Brutalna gra ?!
Nie...
...bo w tej grze wygrywamy oboje!
robaczek20
Wiersz
·
15 sierpnia 2001
-
AnetaPoprostu Zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!