121

taryfiarzgazu

 

 

lewą ręką pisze się ciężej:
ru, przecinek, wowo,
bu, wielkie u, bysiu,
to jest zupełnie bez wartości,
przeż kaman, człeku,
rozważ, osiem er,
system,
kawa,
chęć na seks,
lewa ręka,
obok prawa kobieta,
zrób odwrotnie, warto
włożyć ten wkład
w czas

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 23 października 2013
anonim