wypadek

WITUSZA

Dziecko

 

Pisk opon głuche blach uderzenie,

Wypadek- nieszczęśliwe zdarzenie,

Gest rozpaczy wzrok jeszce nie wierzy,

Na jezdni z rowerkiem małe dziecko leży,

Nić życia przerwana marzenia uleciały,

Przeznaczenie losu?, łzy na zawsze zostały.

WITUSZA
WITUSZA
Wiersz · 23 października 2013
anonim