obcy na mojej ziemi

netah

biel ścian i głos
jaki wydobywają z siebie nie szepcząc
ciemność za oknem
przetykana srebrem smutku księżyca
i jeden mały włos
jaki niegdyś nosił się dumnie
jeden włos
naprzeciw ogromu zimnej podłogi
netah
netah
Wiersz · 10 sierpnia 2001
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    wilczyca
    beznadzieka gdzie tu mowa o wilkach ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111

    · Zgłoś · 17 lat