Bez ciemnosci i jasnosci
brak swiatla i materii
nieistnienie czasu
nic oraz chaos
Pustka, której nie ma
z przyczyny braku
przestrzeni do wypełnienia
Nie określisz, jak dawno,
jak długo, jak wielkie
Poczuj bez czucia
Odpuść zmysły
Możliwość bez możliwości
dotknięcia bez materii
choć odrobiny bez miary
zjawiska,
bezistnienia nicości