trochę łaciny nie zaszkodzi...

Halina Bilenki

maskulinum

dominum

zaplątane w rządy

rozwiązuje

zwoje

myśli epokowych

 

femininum

dyskryminum

nabiera oddechu

Halina Bilenki
Halina Bilenki
Wiersz · 24 października 2013
anonim