Literatura

Nić wielkiej, prawdziwej miłości. (wiersz)

Ana .M.

Czuje się zagubiona,

poplątałam się w cieniutkich niteczkach,

które rozpruwają moje serce.

Niedługo gdy serce me

rozprute całe po niteczce pujde by miłość mą odnaleźć.

Pragne być sercem całym nie moim,

lecz tego który powiąże nitki nasze -

-tego ,który znajdzie mnie na końcu nitki a tam supeł zawiążemy i ...

Na zawsze węzłem się splączemy ,

by już zawsze przy mnie był potrzebuje troszke sił .

Czarna dziuta czy wichura nie zabierze mi już ciebię .

Jestem twoim ideałem ,a ty moim ukochanym .


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 25 pazdziernika 2013, 21:51
przespójnikowane i archaicznie przezaimkowane + lyterufki obok dziwnej interpunkcji ze spacjami
Ir
Ir 25 pazdziernika 2013, 21:52
Straszne grafomaństwo i do tego z błędami.
Ir
Ir 26 pazdziernika 2013, 19:50
O, nasza "poetka" specjalizująca się w supłaniu miłosnych niteczek, nie potrafi skorygować choćby jednego błędu?

"rozprute całe po niteczce pujde by miłość mą odnaleźć."
Bojkot
Bojkot 27 pazdziernika 2013, 23:00
Czasem warto dostać kopniaka, żeby uczyć się na błędach. Jednak wiek nie usprawiedliwia błędów, które zasadziłaś w tym "tekście". Uczą tam czegokolwiek w tej szkole, czy już raczej nie? Praca, praca, praca!!!
przysłano: 25 pazdziernika 2013 (historia)

Inne teksty autora

Idealni
Ana .M.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca