Nić wielkiej, prawdziwej miłości.

Ana .M.

Czuje się zagubiona,

poplątałam się w cieniutkich niteczkach,

które rozpruwają moje serce.

Niedługo gdy serce me

rozprute całe po niteczce pujde by miłość mą odnaleźć.

Pragne być sercem całym nie moim,

lecz tego który powiąże nitki nasze -

-tego ,który znajdzie mnie na końcu nitki a tam supeł zawiążemy i ...

Na zawsze węzłem się splączemy ,

by już zawsze przy mnie był potrzebuje troszke sił .

Czarna dziuta czy wichura nie zabierze mi już ciebię .

Jestem twoim ideałem ,a ty moim ukochanym .

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Ana .M.
Ana .M.
Wiersz · 25 października 2013
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Bojkot
    Czasem warto dostać kopniaka, żeby uczyć się na błędach. Jednak wiek nie usprawiedliwia błędów, które zasadziłaś w tym "tekście". Uczą tam czegokolwiek w tej szkole, czy już raczej nie? Praca, praca, praca!!!

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Ir
    O, nasza "poetka" specjalizująca się w supłaniu miłosnych niteczek, nie potrafi skorygować choćby jednego błędu?

    "rozprute całe po niteczce pujde by miłość mą odnaleźć."

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Ir
    Straszne grafomaństwo i do tego z błędami.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Mithril
    przespójnikowane i archaicznie przezaimkowane + lyterufki obok dziwnej interpunkcji ze spacjami

    · Zgłoś · 10 lat temu