Nie jesteśmy idealni.
Jesteśmy trochę paradoksalni,
Za 15 lat -spotkamy się .
Za 20 lat -pobieramy się .
Za 25 wszystko zniszczy się
Bo udusisz mnie miłością ,
którą nigdy nie znałam.
Miłością ,która nigdy nie milknie-
-za polem rozsterek miłości.
Znade cię i pogodzisz się ze mną