Literatura

Nie ma życia (wiersz)

abojawiem

Nie ma życia

bez wkopania się

w to co niepotrzebne.

I nie ma życia

bez wyjścia z tego

z czego wydawało się

że już nie ma wyjścia.

A jeżeli to życie

jest tym piekłem

to czego jak czego

ale piekła nie ma co

szukać daleko.

Najlepiej w sobie.


przysłano: 31 pazdziernika 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca