ten mały pan
którego znam
ambicje ma
hahahaha...
w siebie nie wierzy
często sie jeży
nie ufa innym
robi ich winnym
ten mały pan
którego znam
mężczyznę gra
hahahaha...
kobietę gani
i często rani
czuje się duży
gdy kogoś wkurzy
ten mały pan
którego znam
marzenia ma
hahahaha...
chce kapitanem
na statku być
długo musiałby
marzenia śnić
ten mały pan
którego znam
dylemat ma
hahahaha...
chce być dorosły
i być ceniony
i przestać wierzyć
już w zabobony
ten mały pan
którego znam
to szczęście ma
hahahaha...
mimo że mały
wielce nieśmiały
i z pozorami
i kaprysami
miłość napotkał
kobietę spotkał
hahaha
hahaha
hahaha
ha
żałosny..................tekścik
hahaha
hahaha
ha"
...no tak.