ten mały pan

Halina Bilenki

ten mały pan

którego znam

ambicje ma

hahahaha...

w siebie nie wierzy

często sie jeży

nie ufa innym

robi ich winnym

 

ten mały pan

którego znam

mężczyznę gra

hahahaha...

kobietę gani

i często rani

czuje się duży

gdy kogoś wkurzy

 

ten mały pan

którego znam

marzenia ma

hahahaha...

chce kapitanem

na statku być

długo musiałby

marzenia śnić

 

ten mały pan

którego znam

dylemat ma

hahahaha...

chce być dorosły

i być ceniony

i przestać wierzyć

już w zabobony

 

ten mały pan

którego znam

to szczęście ma

hahahaha...

mimo że mały

wielce nieśmiały

i z pozorami

i kaprysami

miłość napotkał

kobietę spotkał

hahaha

hahaha

hahaha

ha

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Halina Bilenki
Halina Bilenki
Wiersz · 2 listopada 2013
anonim
  • Ir
    "hahaha

    hahaha

    hahaha

    ha"

    ...no tak.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Mithril
    "gzy kogoś wkurzy..."

    żałosny..................tekścik

    · Zgłoś · 10 lat temu
Usunięto 2 komentarze