pośród szelestu

Ata

 

dlaczego najpiękniej

wyglądają przed śmiercią

 

nim w motylim tańcu 

zatoną w otchłani 

koloru brezentu

 

co takiego kryją ciemne żyły

że w anemicznych sylwetkach

 

kumulują najsilniejsze barwy

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 6 głosów
Ata
Ata
Wiersz · 4 listopada 2013
anonim
  • Tessa5544
    motyle kochany są najcudniejsze przed śmiercią

    Agata mnie trafiła..... taniec motyli to jest coś fantasy...............

    Agata mam Cię w ulubionych teraz dobrze trafiłam
    a moja ocena??????????????? super

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Ata
    Dziekuje Tes, nie szkodzi, nie skala jest najwazniejsza.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Tessa5544
    Motyl to chwila...... Twoje jest cudne......................cholera przepraszam
    nie nacisnęłam tego co chciałam

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Ata
    dziękuję za komentarz, pomyślę w tym kierunku.. a co do oceny to wciąż nie dowierzam

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Mithril
    "dlaczego najpiękniej
    wyglądają przed śmiercią

    w motylim tańcu
    (...)
    koloru brezentu

    co takiego kryją (...) ciemne żyły
    że w anemicznych sylwetkach

    kumulują najsilniejsze barwy"

    · Zgłoś · 10 lat temu