o bogowie
jakże pragnę być doskonały
bez skazy bez rysy
idealny jak kula
jednakowy w każdym punkcie
śliski
a gdy takim się stanę
żadna przeszkoda mnie
nie zatrzyma
Złudzenia
gaj
gaj
Wiersz
·
9 listopada 2013