nie mów że wiesz
jak życie wygląda
bo życie to błazen
na ciebie spogląda
z cyrkowej areny
i chwaląc siebie
kpi skrycie z ciebie
chwaląc wielkość
widzi małość ducha
chwaląc mądrość
głupca z ciebie czyni
bo życie to wielka mistrzyni
sztuki wszechśmiechu
nawet gdy płacze
nawet wtedy
jest tylko sobą
wielkim śmiechem z niczego
wielką błazeńską przygodą
"bo życie to wielka mistrzyni"....................pogratulować języka
zalecam najpierw nauczyć się pisać/czytać
...............i może za parę lat (publikować)
może ich brak
miłość do literatury
ma przykry smak
może to nie ona
Bóg tylko patrzy