nie próbuję doszukiwać się sensu
zamknięty za ścianą srebra
został skazany wyrokiem bogów
na zapomnienie
nie chcę też wiedzieć
dlaczego upadła gwiazda
już tylko syczy
powidok na źrenicy
nie ma nade mną
żadnej władzy
nie próbuję doszukiwać się sensu
zamknięty za ścianą srebra
został skazany wyrokiem bogów
na zapomnienie
nie chcę też wiedzieć
dlaczego upadła gwiazda
już tylko syczy
powidok na źrenicy
nie ma nade mną
żadnej władzy
ciekawe"
...........................zwłaszcza pewien wyraz
"powidok na źrenicy
nie ma nademną
żadnej władzy"
zajrzeć do piekła nieba
oprzeć się o skałę
i łapać wirujące myśli :)