Literatura

Sokratexie (przeciwstawiający się) (wiersz)

abojawiem

śmiesz się postawić

a przynajmniej mieć

własne zdanie -

ale dlaczego różne

od tych którzy tu

rządzą i dzielą -

dlatego cię nie ma

wśród żywych trupów

 

i kiedy już pójdziesz -

dosłownie w diabły -

czy to się komuś przyda  

czy nie przyda - słowo

zostanie do końca

może nawet świata -

żeby nie powiedzieć -

ki diabeł - po wsze czasy


przysłano: 11 listopada 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca