Literatura

130 (wiersz)

taryfiarzgazu

 

dwa,
się pisze,
bodzice, bodzice,
mudżi, bądź,
dziękuję, co bądź,
jesteś,
ziewam,
krzywię się na krześle,
kręgów słupa nie szanuchrzanujesz,
przeż nie spamiętasz,
jętajże, że co,
aaa: japa mi mówi czemu nie śpiesz,
matka wie, że nie śpiesz?
ziew za ziewem,
orzeszki ziemne
do ochrony zdrowia i bezpieczeństwa,
jaka pozycja w ogóle stóp zaspanych,
jedna zgięta na tych, palcach, a druga się na niej wije,
wszystko się wije
w tym polskim chlewie dżejbanym,
polska walczy, chlewie ty polityczny,
churwa, czas ostrzenia krawatów nadchodzi, nadchodzi
i nadejść nie może,
zboże jedz,
zdrowia doda,
znowu mi jakieś suchoskóry, bezwiednie
drapię się i teraz wiednie się na tym łapię,
kwas nas zmienił, chłopaki,
proste, jadłem chleb z farbą,
dziś już z tego wyrosłem, jakieś
po głowie parafrazy,
parapłazy,
że żaba telepat: bzzziiii,
odbiór,
albo kamanleon, jasnowidz zawodowiec,
no to teraz trzeba gdzieś również
jakąś
małą dziewczynkę wpierdolić:
pszółka maja leci
do holiłut, wzzzz!
no i reklama linii lotniczych:
kutas

 

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 12 listopada 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca