...nie planuj ze mną życia

Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper

Ja zbudzona o poranku
Ja ze świtem przywitana
Wykochana
Wypieszczona
Oczekuję niezbyt wiele

Obierz dla mnie pomarańcze
Owiń zimnym prześcieradłem
Porozmawiaj o muzyce

I nie planuj ze mną życia
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Wiersz · 6 marca 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Jacek
    Tekst patrze sobie niezly - choc warsztatowo brakuje mu symetrii

    · Zgłoś · 21 lat