***

Rudolf Teodor Czajor

 

 
 


jest za­wsze tylko chwi­la
chwi­la w ła­zien­ce
w ra­mio­nach uko­cha­ne­go
chwi­lę trwa po­ca­łu­nek
i życie to chwi­la za­po­mnień

je­dy­nie śmierć jest opła­ki­wa­na długo
dokąd star­czy pa­mię­ci

Rudolf Teodor Czajor
Rudolf Teodor Czajor
Wiersz · 17 listopada 2013
anonim