***

Jarosław Baprawski

czy będąc szczęśliwym
pisałbym wiersze

 

nie

 

chwaliłbym Pana

 

***

 

nie

będąc szczęśliwym
chwaliłbym siebie

nie dziękując Panu
że mogę pisać

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 4 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 23 listopada 2013
anonim