Literatura

Smutek (wiersz)

natalisweet

Poczuj mój ból,

Poczuj mą złość,

Ujżyj w moim domu pszczół ul,

Nie zachowuj się jak tajemniczy gość,

To smutek i drwina dały mi w kość.

Zobacz co mnie nerwi,

Zobacz co mnie drażni,

Co we mnie nerwy kłębi,

I czemu brak mi przyjaźni.

Usłysz mój płacz,

Usłysz zębów mych zgrzyt

Przed siebie patrz,

Nie pocieszysz mnie nawet ty...

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 23 listopada 2013 (historia)

Inne teksty autora

Jestem jak...
natalisweet

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca