Literatura

znieczulica (wiersz)

marcin kucharz

nie czuły na cudze troski,w swoim egoizmie Boski,łakomy na pochwały,zadufany w sobie cały.A taki mały,malutki człek okrutny,bez umiaru.Wysysa miłośćcałą.Zafascynowany swoją historiąnie całą.Niekompletny taki mały.siebie samego w tej histori histeri szuka.Coi kogo w sobie jeszcze znamy.Czy my kochamy.A byćmoże z miłości tylko okradamy!Daćuczucia bez rachowania,pozbyć się w sobie wlasnegodrania!Klęknij na kolana niechwie że kochasz bez opamiętania!


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 24 listopada 2013 (historia)

Inne teksty autora

Jestem?
marcin kucharz
Chwila
marcin kucharz

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca