?

gaj

jestem? 

to takie wzniosłe

widoczne
kim?
trochę zbyt dumne
mam godność
nie?
stoję w świetle
mrok odpycha
strach?
blask otacza
nic nie widzę
tak?

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
gaj
gaj
Wiersz · 25 listopada 2013
anonim