***

Jarosław Baprawski

zaraz spadnie śnieg
przysypie ślady

jeszcze tylko krzyże
jak gwiazdy rozstajnice

z punktu a
do punktu b
z nadziei

niby proste
nie sposób
nie iść

o mój Boże
jak ciężko żyć

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 26 listopada 2013
anonim
  • Jarosław Baprawski
    ..mi też się podoba :)..mogłaby być zaczynem do czegoś ciekawszego :)..ale niech już sobie zostanie... na zawsze..amen :) - pozdrawiam

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Ata
    druga strofa i tylko ona dziś dla mnie..

    · Zgłoś · 10 lat temu