konwencja
umowa między
na bycie w niebycie dobrobycie
osobno razem
tu i teraz
oraz tam i nigdy
nigdzie zawsze
od aż i tylko do do kolejnego
my nie my
a on z nią nie oni
jak ja i ty zupełnie
przypadkiem przykładowym
poniekąd oczywiście
takie samo jak skądinąd
cokolwiek do skądże niepodobne
a wielkie tyle že mało -
teatr w teatrze
czy jakoś analogicznie
na dwoje albo...
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz
·
27 listopada 2013