Literatura

139 (wiersz)

taryfiarzgazu

 

 

teksty z kartki imprezowej z wielkiego piątku, chemikal, krzychu, michu,
lichu, litr łychy, ja i renichu: spoko, rurka
miała prąd, aby gra mogła się toczyć,
o to chodziło, oglądałeś, za trzysta tysięcy
dolarów możesz kupić wyspę, kojarzysz gościa,
taki chudy,
mały, jest instruktorem nurkowania,
zajebiście,
krzysiek, trzymasz jeszcze ten papier,
nie schodząc z tematu, jesteś nurkiem?
bez rypania,
są kozaki, jestem takim przypadkiem, rypanie pod wodą?
to idź z miśkiem do baru,
nie zapomnę pierwszego razu,
przepraszam cię, renia,
ale się z wami w chuj,
zaskarżę cię w chuja do sądu, utrata statusu
w społeczeństwie, ej, robimy dwie rzeczy,
teraz się odezwałeś?
tak jak w trumnach, ze szkłem można się
sturlikać niechcący, pod zlewem,
a ja pod żyrandolem,
posmak,
koniec kartki, a tu
dodatek z dzisiaj, po tym jak o drugiej w nocy
założyłem marynarę, zapaliłem świecę z wosku
pszczelego benediktusów i sie połamaliśmy
koszykiem wielkanocnym przy niedrogim winie, i sobie popatrzeliśmy
poważnie w oczy, i zeżarliśmy baranowi łeb z ciasta:
mam
zboczoną kobietę, nie pakuj mi
palca w dupę, ja nie chcę ci pakować, ja chcę
tylko ci
przejechać po rowie, spadaj, a ty spinasz
ten odbyt, jakbyś ściskał żetona
 

 

 


słaby– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Margo 2 grudnia 2013, 10:32
czy trzeba, aż tak wulgarnie ?
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu 3 grudnia 2013, 09:23
a czy potrafisz nie wulgarnie potrzaskać talerz?
przysłano: 1 grudnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca