256 i to co pomiędzy
Wygląda na to że On ma rację:
- Kawałek drewna skradł szarość
i uczynił z niej podstawę.
Mozaikę, na której ktoś napisał:
- Na początku było Słowo,
ze Słowa wyrosło Drzewo
i każdy chce czy nie,
je jego owoce.
Wszystko też prędzej czy później,
staje się dojrzałym jabłkiem
gotowym do zerwania.