Jesteś
jak letni ,ciepły powiew wiatru,
jak jasny promyczek
rozświetlający moje szare życie.
Jesteś
jak delikatna mgiełka
otulająca mnie bezpiecznie.
Jesteś
moją miłością,
moim światełkiem w tunelu życia.
Jesteś
dobrym,ciepłym duszkiem...
to Ty ogrzewasz mą duszę
swym gorącym ,ogromnym serduszkiem.