Pustka w sercu
Nie ma miłośći , smutku , radości
Nic
Kompletna pustka
Zero uczuć
Przecież serce to tylko główny organ naszego ciała
Może po prostu nic nie czuje
Może tylko ja tak mam ?
Chcę coś poczuć
Poczułam
O
Poczułam
Ale co ?
Oczywiście ból
Ale ważne , że chociaż czuje
Tylko czemu jest to negatywne odczucie ?
Chce czuć radość
Nie umiem
Chyba już wiem dlaczego
Bez ciebie nigdy nie poczuje radości
Nikt nie zajmie tej pustki po tobie
Zostanę sama
- interpunkcja od śmigła z - nie wiedzieć czemu - zastosowaną spacją przed przecinkiem i pytajnikiem
- zaprzecza to dużym literom każdego wersu
- byk np: "Ale ważne , że chociaż czuje" - "Bez ciebie nigdy nie poczuje radości".........kto?
tekst powiedziany o "uczuciach", które z tekstu nie wynikają
przypadkowa budowa/wersyfikacja - jak było wygodnie, tak się pisało, infantylnie się pisało
- zalecam duuuużo czytać - może być klasyka, może być pióro, co poniektórych internetowców (siebie nie polecam), a pisać (pókico) do skarpety przy szeroko zastosowanym autokrytycyzmie