nieporozumienia
n i e p o r o z u m i e n i a
tak tak tak nie nie nie nie
nie po rozu mie nia
nie po rozum ienia
wrzask nieporozumienia
osaczenie i odtrącenie
nieporozumienie - perpetuum mobile akcji społecznej
spisek - zróbmy wariata...
nieporozumienie - porozumienie niewerbalne
porozumienie contra nieporozumienie
siła nieporozumienia - chęć porozumienia
kozioł ofiarny - odnaleziony!
gmatwanina zależności - siedlisko nieporozumienia - są ryby w wodzie
autyzm społeczny - nieporozumienie - indywidualność - kanon zachowań
miłość spadła z nieba
dzięki za przeczytanie i nowe słowo ;), musiałem sprawdzić w słowniku,
dzięki i sił do tak aktywnej pracy twórczej krytyka, ;)
Rzeczywiście zbyt hermetyczne, ale warto może pokombinować ;),
dzięki za przeczytanie i nowe słowo ;), musiałem sprawdzić w słowniku,
dzięki i sił do tak aktywnej pracy twórczej krytyka, ;)"
jeszcze nikt tobie nie powiedział, że na każdym tego typu forum są czytelnicy, a nie - jak uważa każdy grafoman niekomentujący innych - krytycy..?
Poza tym silenie się na "intelektualną" oryginalność (słownik-krytyk) jasno pokazuje poziom ambicji 'autora" tekstów i ripost pokomentarzowych...