1 z tragedii R.

poetzl

wczoraj życie - mówiłeś
tyle problemów
tak pojebane
bo ktoś cię rzucił
bo stracileś pracę ...
dzisiaj może być już
tylko kochane
kochane
widzę...twój martwy uśmiech
i czarny kwiat niesiesz
za pamięć
za ich pamięć...



Roninowi
i wszystkim, którzy już ZROZUMIELI SENS
poetzl
poetzl
Wiersz · 20 sierpnia 2001
anonim