ogarnia mnie coraz większy smutek
jesteś
z innego kosmosu
mam tyle przebytych dróg
zdeptanych nie tymi uczuciami
brakuje mi wiary dziewczyno
i brakuje słowa kochanie
ust
dłoni
nadmorskiej garstki kamyków
przepowiedni z run
tak
brakuje mi
po chwilach euforii
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
11 grudnia 2013
jesteś
z innego kosmosu
ma[m] tyle przebytych dróg
zdeptanych nie tymi uczuciami
brakuje mi wiary dziewczyno
i brakuje (...) słowa kochanie
(...) ust
(...) dłoni
nadmorskiej garstki kamyków
przepowiedni z run
tak
(...)
brakuje mi"
calvados..tego typu wiersze to nie moja "branża" :)..ale próbuję..bo czasem "brakuje mi" :) - pozdrówka Panowie
co do poprawek przychylam się do tych proponowanych przez Mithrila..
mnie zatrzymała nadmorska garstka kamyków i przepowiednie z run. pozdrawiam :)