wiem, że to nie ja,
film chińska kawa z alem paczino,
ta myśl, którą omijam,
a jednak papieros,
groprinosin za godzinę,
nazwa leku,
nic
odchrząknięcie,
stuk klawiszy,
skóra dłoni, pociągnięcie nosem,
marzę,
najchętniej stworzyłbym coś,
ale jeśli dla mnie prawdą
jest walnięcie pięścią w klawiaturę:
mjn,
to czym jest to,
pociągnięcie nosem, stuk
klawiszy,
kaszel
ciekawe, waliłem pięścią
w nią trzy razy i dopiero
za trzecim wbiło em jot en,
pierwsze dwie prawdy zioną pustką