Pierwsze skojarzenie to o miłości do siebie dwóch kobiet, ale to tylko taki odbiór mam, za trudna relacja, by mówić o tym, że jest płytka. Od strony merytorycznej to przedmówcy, ja jestem prostym odbiorcą, który czasem lubi rzeczy trudne czytać w ekstrawertycznej odsłonie... to jest śmieszne, że czasem komentarze są tak zawiłe pod prostym tekstem, że tworzą zbiór nierozsupłanych neologizmów, iż tylko sam komentujący autor wie o co chodzi, a reszta udaje,że wie...
(a ten gość to "jehowy")
krawatowy zapis płytkiej "treści?"
nadczynność
przezaimkowanie
przegadanie
pozaliryczność
przypadkowa interpunkcji