po chwili euforii
smutek jest jeszcze bardziej dotkliwy
nie mam na to rady
jesteś z nowszego kosmosu
tyle przebyłem już dróg schodzonych
nienawiścią i zmęczeniem
brakuje mi Wiary dziewczyno
i brakuje mi słów kochanie
usta
dłonie
nie wierzę już
w żadne przepowiednie
Euforia II..z cyklu " Moje kochanice"
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
12 grudnia 2013
nienawiścią i zmęczeniem" - w sensie że bez "przebyłem", bo to i tak wynika z treści, ale to takie moje subiektywne gadanie,
ogólnie jest nieźle :)
nie gonić za t a k ą euforią
to
i smutku t a k i e g o nie będzie
to może najwyższy czas
schodzić drogi
bez nienawiści
może dobrze
że
słów brakuje
bo
i po co tyle gadania
a *nowszy* kosmos to jest to :)