jak mgła poranna otula źdźbło trawy
tak emocje zasłaniają rzeczywistość
a przecież kropla rosy zamyka w sobie
inny obraz
kropla
gaj
gaj
Wiersz
·
15 grudnia 2013
-
Mithril...świetne, zajebiste - samo życie!
-
szanta - Edyta Ślączka-PoskrobkoKrótko a treściwie :)
-
...coś w stylu haiku?
-
gajMoże nie klasyczne, ale rzeczywiście to jest haiku. :)