jest w życiu taki moment
wszystko obrzydnie
znaczki klasery wino syreny
bary hotele cichodajki galerie
myślisz
to koniec
wypaliłeś się
potrzebujesz zepsutych kobiet
bo te w życiu były takie zdrowe
usiąść i płakać płakać i pić
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
16 grudnia 2013
-
Anonimowy Użytkowniknic a nic mnie nie przekonuje :-(
-
Jarosław Baprawski..no wiesz co !? :)..rozpacz :)