uczyń swoją

Jarosław Baprawski

jeśli cokolwiek kochałem

to kwiaty w siwakach

niby uschłe

a jednak ta kruchość

koloru liści wyblakłe pąki

 

jak usta dziwki

 

jak usta dziwki

są mi po drodze

 

na łykowatej łozie

cały świat wisi

 

judaszu

 

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 21 grudnia 2013
anonim
  • ...
    coś autor upodobał sobie te dziwki?
    ale podoba się akcent mocny i kupuję autora w całości:)))

    · Zgłoś · 10 lat
Usunięto 1 komentarz