Obrót Ziemii wokół słońca,
Księżyca wokół Ziemii
Wskazówek po blaszce zegara
W czasie jesteśmy uwięzieni
Godzina trwała przez sekundę
A Może mam tylko baterię popsutą
Bo to co brałam za wieczność, okazało się minutą
Gdyby tak istniał wehikuł
Co choć raz kulę obróci w drugą stronę
Gdyby ten sam świt nadszedł dwa razy
Czy wszystko zanim zagości zmierzch
Będzie na zawsze odmienione?
Koljeny raz
Obrót ziemii wokół słońca,
A księżyca wokół Ziemii
Wskazówka biegnie jak opętana,
Mówisz jutro?
Głupi,jutro po tysiąckroć
Wszytsko zmieni