Zniszczoność

Paweł Lewandowski

jestem zniszczeniem

przewróconym kieliszkiem

rozlanym marzeniem po obdarty blacie

złą odpowiedzią na brak pytania

 

nie zastanawiam się

działanie lub jego brak

to tylko długość wyrażeń

źle poukładane słowa

 

skargi przysyłam sobie sam

skrzynka jest pełna

puste są wiadomości

bezład bez pokrycia

Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
Wiersz · 22 grudnia 2013
anonim
  • Mithril
    ...świetne, zajebiste - samo życie!

    · Zgłoś · 10 lat
  • Paweł Lewandowski

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ata
    "rozlanym marzeniem po obdarty blacie" - obdartym - zapewne ;)
    fajnie zaczynasz (pierwsze dwa wersy), ale tekst niestety się tnie, brak tutaj płynności.

    · Zgłoś · 10 lat