do lasu idę
tam mam przyjaciół
mówią do mnie
wynoszą z szarości
oddają więcej światła
zapisań
wśród nich rodzę się
raz jeszcze każdego dnia
ludzie mieszkają w lesie
Rudolf Teodor Czajor
Rudolf Teodor Czajor
Wiersz
·
23 grudnia 2013
niech pójdzie raz i zostanie - acz rozumiem, że igliwie i gałęzie, to nie jest najlepsza pościel w łożu przyjaźni i światła...