niech (159)

taryfiarzgazu

 

 

 

 

 

 

niech ktoś do mnie przyjdzie

 


słyszysz?
niech ktoś tu wejdzie i mi przerwie

 


przysięgam, nie chcę tego odpalać
zrobisz to

 


słyszysz?
robię to

 


słucham (cham to ja) słów głosów w głowie
nie kłóćcie się, głosy moje, bo ktoś

 


na tym ucierpi
nikt do ciebie nie przyszedł
no i co z tego, zostaw to

 


palec lewituje nad lewym klawiszem
myszki

 


zost

 

 

 

 

 

 

taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 23 grudnia 2013
anonim