pojebane zycie smutna milosc wierz i myśl w jednym
Daria Sukniak
Kocham i chce Kochana Być..
Serce wciąż nosze w sobie Zranione i Bolące
one wciąż krwawi rany nadal otwarte
i nadal się otwierają
zbyt mocno bolą by mogły się zagoić
co robić mam z mym zranionym sercem
czy ono tak krwawic będzie wciąż
aż Umrę czy tylko Śmierć Mnie uwolni .........
>Prof. Jerzy Bralczyk<
a tak to..................infantylne, rozbiadolone dyrdymały
"pojebane zycie smutna milosc wierz i myśl w jednym "
oprócz tego, że generalnie w tekście brak znaków diaktrycznych, to nie wiem co to " wierz i myśl w jednym"...jaki "wierz"?
Tak mi przywiodłaś piosenkę :..."skrwawnięte serce z rozpaczy dynda..."
Słabiutko.