walka o byt w całości
w pięści zaciśnięte poszukiwania
natarczywe i z czasem bezlitosne
układają strach pozostania
czyste myśli – spokój samotności
pokój w którym zawsze się układasz
obarczony wiecznym priorytetem
wymówkami
domyślisz się miejsc które ukrywa miłość
umowa zawarta z samym sobą
liczenie na bezterminowość
odsetki liczone najczęściej z głową