Zakręt

Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper

Wielki człowiek
Mała miłość
Trudno to pogodzić razem

Gdy się rozpacz
Zmienia w nędzę
Czas oddawać się
Naturze
By Bóg Ojciec
Tam na górze
Nie wyrywał
Włosów z brody
Jak tak można
Po "niewczasie"
Skakać z mostu
Wprost do w-ódy.../?/

Warszawa, 25 lutego

Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Wiersz · 7 marca 2000
anonim