małych aniołów
świat mieści się w granicach łóżka
tylko cienie w bieli
w niebie dzieciaku jest jasno
słońce jest złote jak nigdzie
anioły w ogrodach śpiewają
sam Bóg prowadza za rękę
w niebie dzieciaku jest ciepło
mamo dlaczego płaczesz
to nic synu nic potrzebne są łzy
by napełnić serca dorosłych