alko

kerrang

alkohol zabija myśli
od niechcenia narkotycznie
otępia,
zamarzam w otchłani

myśląc o otchłani
czuję pustkę czasu
nie wiem jak i gdzie
egzystuję , to nieważne
moc baterii podtrzymuje życie
kiedyś nastanie koniec
kres zielonej krainy
zapasy w słoikach
kończą się zbyt szybko
krowy w niebieskie paski
dają zielone mleko
a chciałem czerwone
racjonalizm odjechał
wcześniejszym pociągiem
nie myśleć to zguba
a myśleć stracenie

nie ma ...

beton wciąga swą masą
wielka szarość smutku
pustynia , miasto , krach
i porażka

zawsze moc ...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 5 głosów
kerrang
kerrang
Wiersz · 6 sierpnia 2001
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    mirek
    jeden z najlpeszych jakie czytałem!! gościu który to napisał napewno wie o co chodzi w życiu i ogólnie w huj klimatyczny wiersz dla ludzi którzy wiedzą coś więcej (nie wykluczone że przez używki)

    · Zgłoś · 20 lat temu