Literatura

alko (wiersz)

kerrang

( bardzo klimatyczne...jest w tym jakiś rytm myśli pijanych - przyp. Szluger)
alkohol zabija myśli
od niechcenia narkotycznie
otępia,
zamarzam w otchłani

myśląc o otchłani
czuję pustkę czasu
nie wiem jak i gdzie
egzystuję , to nieważne
moc baterii podtrzymuje życie
kiedyś nastanie koniec
kres zielonej krainy
zapasy w słoikach
kończą się zbyt szybko
krowy w niebieskie paski
dają zielone mleko
a chciałem czerwone
racjonalizm odjechał
wcześniejszym pociągiem
nie myśleć to zguba
a myśleć stracenie

nie ma ...

beton wciąga swą masą
wielka szarość smutku
pustynia , miasto , krach
i porażka

zawsze moc ...

niczego sobie– 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
mirek
mirek 8 sierpnia 2004, 11:16
jeden z najlpeszych jakie czytałem!! gościu który to napisał napewno wie o co chodzi w życiu i ogólnie w huj klimatyczny wiersz dla ludzi którzy wiedzą coś więcej (nie wykluczone że przez używki)
przysłano: 6 sierpnia 2001

Inne teksty autora


kerrang
most
kerrang
paranoja
kerrang
paranoja
kerrang
czasami czuję
kerrang
zachwianie
kerrang
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca