Literatura

,,Bo Miłość To Coś Pięknego..." (wiersz)

Anita Płachta

Miłość to coś pięknego,

każdy zna uczucie te.

Ale kiedy nadejdzie pora rozpoczęcia życia twego,

każdy z nas boi się...

 

Kilka razy tak słyszałam,

że ktoś złamał serce swe.

Ale jeśli potajemnie,

utkwi tam nasz życia kres...

 

<3


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
calvados
calvados 3 stycznia 2014, 08:51
''zna uczucie te'' - zna to uczucie, poprawnie, a to tylko maleńka uwaga, dalej też do poprawy
przysłano: 2 stycznia 2014 (historia)

Inne teksty autora

,,Życie"
Anita Płachta
,, O przyjaźni "
Anita Płachta
,, Życie "
Anita Płachta

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca